Η Εταιρεία

logoΗ εταιρεία Cyprus SMS δραστηριοποιείται στον χώρο του Mobile Marketing και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες WEB SMS, ενός ισχυρού εργαλείου marketing μέσω SMS που αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης και ενίσχυσης του brand name κάθε εταιρείας.

Η εταιρεία μας, με την συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 με την εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών iWP & Brand-Building, εξασφαλίζει στους πελάτες της τις πιο άρτιες υπηρεσίες WEB SMS, δίνοντας τους την δυνατότητα να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με έναν άμεσο, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Στις βασικές αρχές της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνονται:

  • Η άμεση επαφή με τους πελάτες μας, με 24ωρη εξυπηρέτηση. Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην σωστή και προσωπική επικοινωνία, με σκοπό να κατανοεί τα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, γιατί σκοπός μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας μακροχρόνια.
  • Η συνεργασία μας με εθνικούς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες με ασφάλεια. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε μέγιστα ποσοστά παραλαβής των μηνυμάτων σας.
  • Το χαμηλό κόστος των SMS, που διευκολύνει τις εταιρείες κάθε μεγέθους να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mobile marketing για να αναπτύξουν το πελατολόγιο και τις δραστηριότητες τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEB SMSΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEB SMS

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα ή για να σας προτείνουμε εμείς ένα πακέτο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+357) 23102556, μέσω fax στο (+357) 23102557 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..