Μεταπωλητές

metapolitesΗ Cyprus SMS, στα πλαίσια της επαγγελματικής της ανάπτυξης, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με επικοινωνιακούς και δραστήριους ανθρώπους. Ο κάθε ενδιαφερόμενος για συνεργασία, θα μπορεί να προβαίνει στην μεταπώληση όγκου μηνυμάτων SMS, λειτουργώντας πάντα κάτω απο την ομπρέλα της Cyprus SMS, εκμεταλευόμενος την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχεται. 

Το να γίνετε μεταπωλητής της Cyprus SMS σημαίνει απόκτηση εργαλείων για πώληση και διαχείριση μηνυμάτων SMS στους πελάτες σας. Οι μεταπωλητές της Cyprus SMS λαμβάνουν προνομιακά προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές και μπορούν να καθορίσουν την δική τους τιμολογιακή πολιτική. Οι μεταπωλητές έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τους δικούς του πελάτες απευθείας χωρίς μεσολάβηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+357) 23102556, μέσω fax στο (+357) 23102557 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..