Τι είναι η υπηρεσία CYPRUS SMS;

Η υπηρεσία CYPRUS SMS της iWP & Brand Building αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο Mobile Marketing το οποίο μπορεί να βοηθήσει την κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί και να ενισχύσει το brand name της.

Το Mobile Marketing αποτελεί μια ραγδαίως εξελισσόμενη δύναμη στο τομέα των επικοινωνιών. Εύκολα, γρήγορα και απλά δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις να προωθούν, με ελάχιστο κόστος, προσφορές ή μηνύματα. Είναι γνωστό πως η αμεσότητα των κινητών τηλεφώνων μας βοηθά να υλοποιήσουμε μια στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική, με σκοπό την ενημέρωση των πελατών και την αύξηση των πωλήσεων. 

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες που είναι αδειοδοτημένες από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) Ελλάδος με Αριθμός Μητρώου 10-070, για την λειτουργία τους στον συγκεκριμένο κλάδο. Λόγω της παραπάνω πιστοποίησης που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την υπηρεσία αλλά και την ποιότητα που παρέχουμε.


Με χρήση της υπηρεσίας Web SMS

1Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε δωρεάν και άμεσα, με πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα διαχείρισης των μηνυμάτων sms. Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται, φυλάσσονται μέσα στο σύστημα μας και είναι προσβάσιμα οποιαδήποτε στιγμή. Με την εγγραφή σας, παραλαμβάνετε 10 Δωρεάν μηνύματα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας.

2Η πρόσθεση των αριθμών των πελατών σας, προσωπικού ή μελών μπορεί να γίνει στην πλατφόρμα διαχείρισης είτε με χειροκίνητο τρόπο ένα προς ένα, είτε ανεβάζοντας μια λίστα που ήδη έχετε στην διάθεση σας (αρχείο .xls για παράδειγμα)

3Κάνετε εισαγωγή του μηνύματος που θέλετε να αποστείλετε και επιλέγετε την αποστολή, ή μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή σας, έτσι ώστε να εκτελεστεί σε επιλεγμένη από εσάς χρονική στιγμή. Τα μηνύματα που αποστέλλονται θα παραδοθούν σχεδόν άμεσα στους παραλήπτες που έχετε επιλέξει.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Web SMS

  • Αποτελεσματικό: Από τον παραλήπτη διαβάζονται το 97% των μηνυμάτων που αποστέλλονται (το 83% των παραπάνω εντός των 4 πρώτων λεπτών από την παραλαβή του μηνύματος)
  • Αποδεκτό: Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε ποσοστό 80% είναι δεκτικοί στο να λαμβάνουν ενημερώσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, με την μορφή του μηνύματος sms.
  • Αποδοτικό: Η απόκριση στις καμπάνιες του mobile marketing είναι άμεση και αποδοτική σε ποσοστό που αγγίζει το 30%.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEB SMSΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEB SMS

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα ή για να σας προτείνουμε εμείς ένα πακέτο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+357) 23102556, μέσω fax στο (+357) 23102557 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..